Geleverd binnen 48 uur | Nederland en België | Onaangenaam lekker!

Levering

Hoe lang duurt het voor ik mijn bestelling ontvang?

Wij hanteren een maximale levertijd van 48 uur. Aangezien de postbezorgers zondag en maandag vrij hebben, kan dit bij een weekendbestelling iets langer duren.

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Dat ligt natuurlijk aan de grootte van jouw bestelling. Past jouw bestelling door de brievenbus? Dan gebruiken wij een brievenbuspakketje. Voor grotere bestellingen hebben wij aparte doosjes.

Ontvang ik een Track & Trace code?

Jazeker. Al onze pakketjes versturen wij met Track & Trace code. Dus ook de brievenbuspakketjes! Zodra wij de zure parels richting hun nieuwe eigenaar hebben gestuurd, ontvang je van ons direct de Track & Trace code via de mail.

Wat als ik niet thuis ben om de snoep in ontvangst te nemen?

Geen paniek, haal rustig adem! De postbezorger probeert het pakketje eerst bij de buren af te geven. Zijn zij ook niet thuis, dan ontvang je een ‘niet thuis-code’. Met deze code kun je zelf aangeven waar en wanneer je het pakket opnieuw wilt ontvangen.

Wie komt de snoep bij mij thuis afgeven?

Onze sympathieke collega’s van PostNL zorgen voor het waardetransport. Lach naar ze, een zuur gezicht komt later wel 😉

Betalen

Welke betalingsmogelijkheden hebben jullie?

Bij ons kun je betalen met iDeal, MisterCash / Bancontact of PayPal.

Hoe veilig is het om een betaling te doen bij jullie?

Tijdens het betalen verlaat je even onze website om vervolgens een betaling te doen bij één van de volgende partijen: iDeal, MisterCash / Bancontact of PayPal. Net als wij, gebruiken zij ook een beveiligde omgeving. Dat wil zeggen dat je alle gegevens veilig kunt invullen.

Bestellen

Hoe plaats ik een bestelling?

Daar hebben wij een heus stappenplan voor gemaakt. Dit kun je vinden bij: Bestellen en Bezorgen.

Ik heb een bestelling geplaatst, wat nu?

Super, allereerst willen we jou bedanken voor het plaatsen van een bestelling bij ZureSnoep.nl! Wij sturen meteen een bevestigingsmail naar het opgegeven e-mailadres. Zodra de bestelling is ingepakt, vormen wij een erehaag en zal het pakketje ons verlaten. Zodra het is aangemeld bij de bezorgdienst, ontvang je direct een Track & Trace code. Wel zo handig natuurlijk.

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.